Configurat Atom darrere d'un proxy per editar fitxers remots amb sFTP

Image
Body

A la web oficial https://atom.io podem llegir que el Atom és "A hackable text editor for the 21st Century". La veritat siga dita, aquest editor és una passada per moltes moltes raons.

La primera vegada que obrim Atom, cal que creem un nou projecte. I és ací on començarem a programar o a configurar el propi editor Atom.

artícles
20

Gaudint 300 Mb de transferència amb la fibra de Más Móvil a Benicàssim

Image
Body

Bo, doncs jo pensava que no hi havia fibra al poble, i resulta que sí. I a més a més, a 300 Megabytes. Brutal. La setmana passada vaig telefonar a la meua companyia Más Móvil per a veure si em podien millorar el servei, jo tenia ADSL de 10 Megabytes. No anava malament i no he experimentat retalls ni desconnexions, de fet tinc un servidor FTP i sempre m'ha funcionat prou bé i les descàrregues anaven sempre prou ràpides.

artícles
20

Com saltar-se un proxy d'una WAN o LAN

Image
Body

De vegades, pot ocórrer que necessitem executar una aplicació que fa servir uns ports per a una determinada tasca però podem tenir els ports limitats i, per tant, no podrem fer ús de l'aplicació o, com a mínim, l'aplicació donarà error quan necessite els ports. Existeixen diferents aplicacions per a proxificar aplicacions, però a mi m'agrada especialment FreeCap, la qual faig servir des de fa més de 10 anys per la seua senzillesa i perquè té una llicència GNU General Public License.

artícles
20

Configurant i usant rTorrent, torrents des de la terminal

Image
Body

RTorrent és un client de torrents per a la terminal, la web oficial del projecte és https://rakshasa.github.io/rtorrent/ i tens més info sobre el projecte a https://en.wikipedia.org/wiki/RTorrent

Tenim el fitxer de configuració a ~/.rtorrent.cf

M'he configurat que em deixe les descàrregues a ~/Downloads/torrents

# Default directory to save the downloaded torrents.
directory = /home/joan/Downloads/torrents

artícles
20

Configurant Windows 10 com a client NFS

Image
Body

Tinc un servidor NFS a la Raspberry Pi 2 amb FreeBSD, com he comentat al meu article anterior, i ara vaig a mostrar com configurar Windows 10 per a que siga un client NFS a la nostra Xarxa Local i puga connectar una unitat de disc (Z: al meu cas) sempre a l'inici, i que puguem treballar centralitzadament amb les dades compartides via NFS des de la Raspberry.

Doncs bé, anem al Panel de control i a aplicacions.

artícles
20

Configurar la visualització pública o privada de tots els tickets de Mantis Bug Tracker

Image
Body

Després de passar de la versió 1.2 a la 2.9.0 de Mantis Bug Tracker, però hi havia un xicotet problema: les incidències noves que anàvem publicant eren visibles per a tots els més de 500 usuaris de Mantis Bug Tracker, i això vol dir que tothom veia les incidències de la resta d'usuaris i, al mateix temps, rebien correus de cada canvi a les altres incidències.

artícles
20

Actualitzant Mantis Bug Tracker 1.5 a la versió 2.9

Image
Body

Creem la base de dades:

CREATE DATABASE mantisbt_29_db DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci;
set old_passwords=2;
CREATE USER 'mantis29user'@'localhost' IDENTIFIED BY 'la_teua_contrasenya';
GRANT ALL PRIVILEGES ON mantisbt_29_db.* to 'mantis29user'@'localhost' IDENTIFIED BY 'la_teua_contrasenya' with grant option;

Descarreguem la versió 2.9 de la web de Mantis Bug Tracker i la despleguem al servidor.

Comencem el procés d'actualització amb http://el_nou_mantis/admin/install.php

artícles
20

Configurant l'accés dels usuaris a MantisBT amb LDAP

Image
Body

Amb el gestor d'incidències Mantis Bug Tracker, podem configurar l'accés dels usuaris via LDAP molt fàcilment configurant el fitxer de configuració config_defaults_inc.php i afegint els paràmetres adequats per a la configuració de la pàgina, dels correus electrònics (SMTP per als enviaments), la data i LDAP.

En el meu cas, estic configurant un Mantis Bug Tracker versió 2.8 amb les següents opcions:

artícles
20
Subscribe to categoria-offtopic